Scheepvaart

Onze werkplaats staat in Kampen. Deze stad is al vele eeuwen verbonden met het water. Nog steeds treft u aan de kades van de rivier de IJssel schepen uit lang vervlogen tijden aan. Deze schepen vormen prachtige voorbeelden van datgene wat er mogelijk is in het houtsnijdersvak. Op veel schepen treft u boegbeelden, prachtig versierde spiegels en ornamenten aan. Heeft u een schip of laat u er één bouwen en u wilt iets bijzonders.... kom dan bij ons langs en bespreek uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw schip die uitstraling krijgt die u wenst.

Boegbeelden
Prachtig is natuurlijk een boegbeeld op uw schip. Eventueel nagemaakt van een foto of ander ontwerp. Te maken in iedere grootte en houtsoort. Ook het schilderen van het boegbeeld kunnen wij voor u verzorgen.

Naamborden
De naam van uw schip prominent in beeld gebracht door een prachtig stuk houtsnijwerk. Het is mogelijk. Geef u schip niet alleen een unieke naam maar laat het ook uniek uitvoeren in elke door u gewenste afmeting en vorm. Voor een extra chique uitstraling en amper onderhoud laat u de letters uitvoeren in bladgoud.

Spiegels
We kunnen de spiegel van uw schip prachtig versieren met ornamenten en de naam van uw schip. Een schitterende blikvanger.

Ornamenten
Op oude houten schepen treffen we ze nog aan, die prachtig uitgevoerde ornamenten. Wij maken ze voor u. Ze kunnen gemaakt worden volgens uw eigen voorbeelden (reparatie van bestaand werk) of u levert uw eigen ontwerp in en dat wordt door ons nagemaakt.

Wij leveren slechts topkwaliteit. Voor Royal Huisman Shipyard verzorgden wij diverse opdrachten.