3D Beelden

Een groot paneel met een schilderij uit hout gesneden.

Een prachtige voorstelling van een voor u belangrijk tafereel.

Zoals u kunt lezen op onze website is geen enkele opdracht voor ons Atelier te groot of te ingewikkeld. Zo zijn wij in staat om tijdens de restauratie van uw kerk of om het interieur van uw kerk te verfraaien u te ondersteunen met authentiek houtsnijwerk.

U heeft een drogisterij en wilt weer de ouderwetse "Gaper" aan uw gevel of in uw winkelpand. We hebben er al diverse gemaakt.

Op uw draaiorgel moeten beelden geplaatst of vervangen worden.

Ons Atelier ondersteunt u vanaf de schets van het beeld tot aan de oplevering. In onderstaande reportage tonen wij u een aantal foto's van ons laatste project. Het project bestond uit het snijden van 3 beelden. De oorspronkelijke beelden bleken niet meer aanwezig te zijn. Op basis van de schetsen en voorbeelden hebben wij voor de kerk Drachten Oase deze drie schitterende beelden gesneden. Voor ons bedrijf was het een hele eer dat wij het vertrouwen kregen om een dergelijk project uit te voeren. Het eindresultaat werd bijzonder gewaardeerd. Onderstaande foto's spreken voor zich.

Dus voor uw religieuze beelden, zowel nieuw als renovatie, en al uw overige religieuze houtsnijwerk kunt u bij ons terecht. De houtsnijder Dolf Schinkel heeft in zijn carriere een schat aan ervaring opgedaan. Van de kleine modellen via de grote scheepvaartprojecten voor grote zeewardige jachten naar deze religieze beelden.

De projecten doen wij samen met u. Tijdens de bouw is er veel en intensief contact mogelijk. Omdat dergelijke beelden voor de opdrachtgever vaak een emotionele lading hebben wordt contact zeer op prijs gesteld. U maakt vanaf de tekening via het met zorg uitgezochte hout naar het eindresultaat mee.