Cursussen

Heeft u dat nou ook altijd willen leren ?

Gewoon zelf u eigen houten kunstwerken snijden, zelf letters leren snijden, paneel in reliëf uitsnijden, ornementen maken, 3-D werken, grote of kleine werkstukken.

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar cursussen houtsnijden.

Voor welke groepen is deze cursus.? Deze cursus wordt gehouden voor zowel de beginner als de gevorderde houtsnijder. Zelfs als gevorderde houtsnijder kunt u bij ons terecht. Wij ondersteunen u dan bij het maken van uw werkstuk. Het afgelopen jaar zijn er weer grote werkstukken gemaakt ,o.a. 3-D , reliëf , tekstensnijden, ornementen, van figuratief tot abstrakt.

In ons atelier treft u een ruime sortering PHEILL Gutsen aan. Wij adviseren u voor het begin van de cursus over de aanschaf hiervan. Welke gutsen u wilt aanschaffen hangt heel sterk af van uw eigen voorkeuren. Voor het snijden van letters heeft u andere gutsen nodig dan voor het snijden van bv. reliëf.

Wij werken met vele houtsoorten maar het meeste met Lindehout en Jelutonghout.

Heeft u interesse, meldt u zich dan tijdig aan. Er is steeds veel animo voor de cursussen.

En...echt......... IEDEREEN KAN HET LEREN. U zult echt versteld staan van de werkstukken die u met ondersteuning zelf kunt maken, ook al na enkele lessen. In onderstaande fotoalbum treft u foto´s aan van cursisten. De meeste cursisten zijn aan het einde van het eerste seizoen in staat om een dergelijk kunstwerk te maken. Natuurlijk met ondersteuning van de meester zelf.