×

Attentie

Folder doesn't exist or doesn't contain any images

Cursussen en Workshops. Overdag , 'sAvonds en Zaterdagmorgen.

Heeft u dat nou ook altijd willen leren ?

Gewoon zelf u eigen houten kunstwerken snijden, zelf letters leren snijden , paneel in reliëf uitsnijden, ornementen maken, 3-D werken, grote of kleine werkstukken.

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar cursussen houtsnijden.

Voor welke groepen is deze cursus.? Deze cursus wordt gehouden voor zowel de beginner als de gevorderde houtsnijder. Zelfs als gevorderde houtsnijder kunt u bij ons terecht. Wij ondersteunen u dan bij het maken van uw werkstuk. Het afgelopen jaar zijn er weer grote werkstukken gemaakt ,o.a. 3-D , reliëf , tekstensnijden, ornementen, van figuratief tot abstrakt.

Avond cursussen.

De avondcursus bestaat in totaal uit 20 lessen. De lessen beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Er is doorlopend koffie en thee. De lessen worden verzorgd in ons atelier in Kampen.  Voor deze lessen betaalt u € 275,-.

De cursussen worden gehouden op de dinsdag- en woensdagavond. De start van ieder cursusjaar is in de 1e volle week van oktober. We eindigen eind maart.

Avond gastlessen.

Als er een werkplek over is, dan is er gelegenheid voor een gastles.

Deze les kost € 30,- voor twee uur.

NIEUW, Cursushoutsnijden donderdagmorgen overdag. We starten vanaf dondermorgen 3 oktober, van 10.00 uur tot 13.00 uur met de dagcursus houtsnijden in ons atelier. Dat zijn 10 lessen tot aan de Kerstdagen. Tussen Kerst en Nieuwjaar pauzeren we twee weken en beginnen weer op 9 januari tot 26 maart. Ook dat zijn 10 lessen. Per 10 lessen van 3 uur zijn de kosten € 275,-

De lessen worden verzorgd in ons atelier aan de bovennieuwstraat 41 in Kampen.

In ons atelier treft u een ruime sortering PHEILL Gutsen aan. Wij adviseren u voor het begin van de cursus over de aanschaf hiervan. Welke gutsen u wilt aanschaffen hangt heel sterk af van uw eigen voorkeuren. Voor het snijden van letters heeft u andere gutsen nodig dan voor het snijden van bv. reliëf.

Wij werken  met vele houtsoorten maar het meeste met Lindehout en Jelutonghout.

Heeft u interesse meld u zich dan tijdig aan. Er is steeds veel animo voor de cursussen.

En...echt......... IEDEREEN KAN HET LEREN. U zult echt versteld staan van de werkstukken die u met ondersteuning zelf kunt maken, ook al na enkele lessen .In onderstaande fotoalbum treft u foto´s aan van cursisten. De meeste cursisten zijn aan het einde van het eerste seizoen in staat om een dergelijk kunstwerk te maken. Natuurlijk met ondersteuning van de meester zelf.

 

 

 

Actueel

P.G.B. en Houtsnijden.

We zijn enorm trots op de resultaten van een van onze cursisten. Via haar eigen PGB kocht ze onze hulp in. Met onze kennis en haar inzet maakte zij onderstaande schitterende snijwerk. Het hielp haar in haar persoonlijke groei.

17 jaar cursisten aan het werk

© 2019 Atelier Schinkel | Stuur ons een e-mail voor informatie | Telefoon: 038-3327689