Atelier Schinkel, voor al uw Houtsnijwerk

en hoogwaardig Houten Speelgoed.

Uw fantasie is onze uitdaging.

 

 

 

PFEILL gutsen te koop ( alle maten )

FS181474

Jelutonghout. Voor al u houtsnijwerk.

 

                  

 

 

Wat treft u aan in ons atelier: Ons bedrijf richt zich op twee activiteiten. In ons houtsnijatelier kunt u terecht voor al uw houtsnijwerk.Ons atelier maakt voor opdrachtgevers hoogwaardig houtsnijwerk. Daarbij richten wij ons op het snijden van allerlei opdrachten , 3-D , tekst- en naamborden, van ornamenten tot boegbeelden en van grafmonumenten tot reliëf panelen. Uw fantasie is onze uitdaging.

Cursus houtsnijden : wij verzorgen twee avondcursussen nl, dinsdag- en woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Workshops houtsnijden: iedere zaterdag van 9.00 - 13.00 uur verzorgen wij workshops houtsnijden in ons atelier voor individuelen. 

NIEUW , Cursus houtsnijden op donderdagmorgen van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Zie voor meer informatie de rubriek LESSEN.

 

In onze winkel, De Houten Speelgoedwinkel, wordt voornamelijk houten speelgoed verkocht. Daarbij richten wij ons op kwalitatief hoogwaardig speelgoed waarbij zeer zorgvuldig wordt geselecteerd op speelbaarheid, kleur en kwaliteit. Zoekt u mooi, soms ouderwets, maar altijd blijvend speelgoed dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veel mensen oriënteren zich eerst bij ons alvorens tot aankoop over te gaan. U bent echt van harte  welkom om met ons te zoeken naar een uniek cadeau. Op verzoek snijdt onze houtsnijder de naam van uw (klein)kind in uw cadeau. Een persoonlijk cadeau.

 

Wij zijn een open bedrijf. Dat betekent voor ons dat u altijd welkom bent om vrijblijvend uw wensen te bespreken of gewoon even een kijkje te nemen in onze winkel of in ons snijatelier.

 

Dolf en Émy Schinkel.

C0AF2453FS181488 

Actueel

P.G.B. en Houtsnijden.

We zijn enorm trots op de resultaten van een van onze cursisten. Via haar eigen PGB kocht ze onze hulp in. Met onze kennis en haar inzet maakte zij onderstaande schitterende snijwerk. Het hielp haar in haar persoonlijke groei.

17 jaar cursisten aan het werk

© 2019 Atelier Schinkel | Stuur ons een e-mail voor informatie | Telefoon: 038-3327689